Over de Biermarkt

De BierMarkt ben ik  als Bierliefhebber, Beergeek, Brouwer en Internationaal Biersommelier begonnen om gelijkgestemden met elkaar te kunnen laten handelen en communiceren. 

Het verkopen, kopen, huren en ruilen van alles wat met bier te maken heeft door en voor bierliefhebbers, brouwers, verzamelaars, mancave bouwers etc..etc.. is het doel van deze site.

In een huidige wereld waarin het aantal bierbrouwerijen, Untappd gebruikers, bieren en de daar aan verwante merchandise/reclamematerialen hard blijft groeien, is dit de omgeving waarin we die wereld dagelijks met onze gebruikers dichterbij brengen.

Wat kan je allemaal op De BierMarkt doen?

  • Verkopen:
    Verkoop bijvoorbeeld kelder gerijpte bieren, bier waar je teveel van hebt gekocht en toch niet je smaak is, een emaille bord van een biermerk, een tapzuil die je niet meer gebruikt, hop die je over hebt, je oude brouwinstallatie etc.
  • Kopen:
    Het aankopen van bier gerelateerde producten/zaken bij mede bierliefhebbers/verzamelaars.
  • Te koop vragen:
    Zie je hetgeen wat je zoekt niet in het huidige aanbod op de site? Vraag er dan om bij je mede bierliefhebbers….waarschijnlijk kan iemand jou vraag wel beantwoorden.
  • Ruilen:
    Vroeger een hele normale manier van zaken doen met elkaar en tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. Ruil bijvoorbeeld 1 van je 6 flessen 3 jaar oude Barley Wine tegen een 3 jaar oude fles Quadrupel van iemand anders. Brouwers ruil die hop die je over hebt met een andere brouwer zijn hop om weer andere recepten te kunnen brouwen…immers hop wil je zo vers mogelijk gebruiken.
  • Verhuren:
    Bijvoorbeeld een oldtimer met een tapinstallatie er in, een brouwinstallatie die mobiel is, je diensten als Biersommelier etc..etc.. als het maar bier gerelateerd is.
  • Huren:
    Een item of dienst inhuren bij een gebruiker van De BierMarkt.
  • Te Huur vragen:
    Zoek je een dienst of item om te huren en kan je die niet vinden in het huidige aanbod, zet je vraag dan uit en je hebt meteen een heel netwerk van bierliefhebbers die met je meedenken.

Hoe kan ik op De BierMarkt starten met kopen/verkopen/ruilen/verhuren of huren?
We willen met De BierMarkt het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om al je bier gerelateerde zaken hier te kunnen doen.

Het enige wat je moet doen is een profiel aanmaken om te kunnen starten met handelen.
Jouw profiel kan je aanmaken als je op inloggen of op advertentie plaatsen rechts boven op de homepage klikt.
In onze Privacy Verklaring kan je meer lezen over wat wij met je gegevens doen.

Wij van De BierMarkt wensen je veel handel plezier toe op onze site en
vergeet je niet aan te melden op een van onze Social Media platformen.

Dit is een platform waar liefhebbers en verzamelaars van bier en bier gerelateerde zaken elkaar vinden om met elkaar te handelen,
behandel elkaar met respect en kom je afspraken aan elkaar na.